نام محصول (سال ساخت) |
توضیحات محصول |
نام فناور (هسته/شرکت) |
پوستر محصول |
|
کیت جهت تشخیص ویروس SARS-CoV-2 از طریق آزمون واکنش زنجیرهای پلیمراز رونویسی معکوس ریل تایم پی سی آر (RT-PCR) جهت شناسایی کیفی اسید نوکلئیک عامل بیماری کوید ۱۹ در نمونه های RNA استخراج شده از بیمار مشکوک به ابتلا به کوید ۱۹ بکار می رود. |
دکتر کاظم دستجردی (شرکت نیک ژن اوژن) |
|
کیت تشخیص کرونا سویه امیکرون (1400) |
کیت حاضر قادر است به صورت همزمان و در یک واکنش، ۴ تارگت را شناسایی کند که از این میان تارگت RdRp ، تارگت N و تارگت S ژن ها ی ویروس بوده و تارگت چهار م مربوط به ژن انسانی RNase P می باشد. تارگت RdRp و تارگت N ویروس ، توالی های ژنومی محافظت شده در دو ناحیه مورد اشاره از ویروس است که هدف شناسایی واکنش PCR می باشد.این ۲ تارگت ویروسی این امکان را به کیت می دهد که ابتلا به هر نوع سوشی از ویروس که تا کنون شناسایی شده است میسر گردد. کیت همچنین امکان شناسایی و تفریق اختصاصی سوش امیکرون را از طریق پرایمرها و پروب های اختصاصی طراحی شده بر مبنای موتاسیون های امیکرون به کمک تارگت S میسر می نماید. |
|
|
کیت تشخیص کرونا و آنفولانزای A و B (1400) |
کیت حاضر قادر است به صورت همزمان و در یک واکنش، ۴ تارگت را شناسایی کند که از این میان تارگت RdRp از ویروس SARS CoV 2، تارگت(M1)Matrix Protein ویروس انفلوانزای تیپ A، تارگت RNase P مربوط به ژن انسانی و تارگت NS متعلق به ویروس انفلوانزای تیپ B می باشد. تکثیر این نواحی به صورت کیفی و از طریق افزایش سیگنال فلورسانس در کانال مربوطه توسط دستگاه ریل تایم پی سی ار خوانش می شود. واکنش تکثیر برای ۴ تارگت، به صورت همزمان و با راندمان ۱۰۰% می باشد. خوانش سیگنال حاصل از تکثیرRdRp ، M1 ، RnaseP و NS بترتیب در کانال های مرتبط با رنگ های فلورفور (Green)FAM، (Yellow)HEX ، ROX ( (Orange و Cy5 Red) ) در دستگاه های ریل تایم پی سی ار به انجام می رسد. |
|
|
شـربت بـرهموم (1402) |
عسل، بره موم، ژل رویال، گرده زنبور، نان زنبور عسل، زهر و موم همگی محصولاتی هستند که توسط زنبورها تولید می شوند. محصولات زنبور عسل دارای خواص بیولوژیکی متنوعی مانند فعالیت های ضد میکروبی، ضد التهابی، ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی هستند. پروتئین ها، پپتیدها، مواد معدنی، اسیدهای چرب و ترکیبات فیتوشیمیایی از جمله اجزای فعال فیزیولوژیکی هستند که در محصولات زنبور عسل وجود دارند. ترکیبات فیتوشیمیایی آن شامل تری ترپنوئید، اسیدهای فنولیک، فلاونوئیدها، استیلبن ها و چالکون ها می باشد. بره موم یک محصول غلیظ، صمغی و چربی دوست زنبور عسل است که با نام «چسب زنبور عسل و پنی سیلین روسی» شناخته می شود. این شربت معجزهآسا در پنج طعم مختلف تقدیم مصرفکنندگان گرامی میگردد. این محصول درحال حاضر با تولید قراردادی در حال تولید نیمه انبوه می باشد. آزمایشات پایه: FTIR/ Antioxidant activity/GC-MS/ Nuclear magnetic Resonance |
خانم دکتر آتنا منصوری (هسته فناور رجحان درمان امید) |
|